Maten er ikke slik den en gang var…

Wellmune er en Beta Glukan fra bakergjær og plattform teknologien i Claricell produktene. Men hva er det egentlig ?

Beta Glukaner og Wellmune

Ofte når man skal lese om vitenskapelige emner, kan det fort bli komplisert og litt for teknisk, konsentrasjonen blir også da der etter, som fører til at man mister interessen. Det har vi tenkt på! Så om du ikke allerede sitter og gjesper, håper vi at når du er ferdig med denne teksten har du forstått hva Beta Glukaner og Wellmune er . Kanskje vi til og med har klart å vekke en interesse hos deg?

Wellmune er nemlig 100% naturlig og har eksistert i maten vår i mange hundre år, men dagens matproduksjon har mer eller mindre fjernet dette viktige næringsstoffet.

Enkelt fortalt er Betaglukaner

I dag ligger eplene på rad og rekke, i flotte hauger i butikken.

Har du noen gang stusset over hvor perfekte eplene er? De ligger der runde, skinnende uten en flekk, slik et Disney eple. Vi har blitt så vant til at eplene skal se slik ut og den nye generasjonen tror at antakeligvis at eplene skal være nettopp slik, og rynker på nesen når de ser en liten ujevnhet og mener eple er gammelt.

Husker du eplehagen til naboen eller bestemor da du vokste opp? Der var eplene annerledes. De var alle ulike i form, størrelse og farge. Man plukket de fra treet, men også de som lå på bakken .. husker du, hvor godt de smakte? Hvor deilig de duftet?

De var ikke gamle, de var helt «perfekte» og de ble spist til man fikk vondt i magen.

Har du tenkt på at nettopp disse ujevnhetene og flekkene er noe som gjør oss godt? Har du stoppet opp å tenkt at noe av de viktige næringsstoffene har forsvunnet på veien mot det perfekte….

Det er dette som er Beta Glukaner, en viktig del av vår kost gjennom mange 100 år.

Wellmune er verdens best dokumenterte Beta Glukan . En naturlig ingrediens for mat,drikke og næringstillskudd, som er klinisk bevist å ha positiv innvirkning på vårt immunforsvar.

Wellmune er 100% naturlig, gluten fritt, allergiker trygt og er trygt å spise hver dag =)

Vil du lese mer om Wellmune og alle studiene bak ? Besøk ; www.wellmune.com

Med et daglig inntak av Claricell , sørger du for at kroppen får i seg dette næringsstoffet.

 

Epler er fremdeles sunt og inneholder mye næring. De er en naturlig kilde til helsebringende  fiber og vitaminer ( C,E og B ), antioksidanter, samt noe kalium og magnesium. 

 

Hilsen Claricell Pharma

Kilder: www.wellmune.com