Claricell – kosttilskudd for immunforsvaret

Claricell Pharma AS er et norsk selskap som utvikler kosttilskudd med dokumentert effekt på immunforsvaret.

Claricell kosttilskudd for immunforvaret skal hjelpe deg med å starte en ny, sunnere og bedre hverdag!

I samarbeid med ledende ernæringseksperter arbeider vi kontinuerlig med å finne de beste og mest veldokumenterte ingrediensene og sammensetningene til våre kosttilskudd for immunforsvaret. Dette for at du som bruker skal få optimal effekt.

Vi er en seriøs aktør basert på sunne verdier. Det er viktig for oss å skape tillit hos våre kunder og forbindelser.

Hjelper immunforsvaret

Kosttilskudd fra Claricell er et supplement til et sunt og variert kosthold i kombinasjon med en aktiv livsstil. Våre kosttilskudd inneholder viktige ingredienser som bidrar til å styrke kroppens naturlige immunforsvar, i alle stadier av livet og for folk i alle aldre. Vi har kosttilskudd for barn i vekst og utvikling, for voksne, for deg som trener og er mye aktiv og for deg som trenger en boost i hverdagen.

Våre kosttilskudd gjør deg ikke frisk når du har blitt syk med for eksempel influensa, forkjølelse eller omgangssyke, men Claricell kan bidra med å styrke kroppens naturlige immunforsvar og dermed hjelpe deg med å unngå å bli syk.

Claricell tilbyr følgende produkter: Claricell JuniorClaricell EssentialClaricell Active og Claricell PerformX.

God dokumenterte betaglukaner

Den viktigste ingrediensen i alle kosttilskudd fra Claricell, er Wellmune – et patentert betaglukan (lenke).

Betaglukaner er en type karbohydrater som finnes i hundrevis varianter. Betaglukan finnes naturlig i blant annet sopp, gjær, bygg og havre. Wellmune er av typen beta 1,3/1,6 glukan og er utvunnet fra bakegjær. Dette er dermed en 100 prosent naturlig kilde til betaglukaner.

Wellmune er verdens best dokumenterte betaglukan og har vært gjennom mange kliniske tester.

Betaglukaner er en naturlig og essensiell del av kosten som kroppen trenger for å fungere optimalt. Men i mange tilfeller har moderne fremstillingsteknologier mer eller mindre fjernet denne viktige ingrediensen mat- og drikkevarer.

Vitamin D for immunforsvaret

I tillegg til Wellmune inneholder kosttilskuddene fra Claricell også mange andre viktige næringsstoffer som på ulike måter bidrar til å holde kroppen i balanse.

I Claricell Junior, et kosttilskudd for barn som vokser og er under utvikling, finner du blant annet vitamin D og omega-3-fettsyrer. Dette er næring som er blant annet er bra for synet, skjelett og tenner og immunforsvaret.

Du finner også vitamin D i Claricell Essential, et kosttilskudd for et sterkere immunforsvar.

I Claricell Active, et kosttilskudd for deg som er aktiv og trener, finner du også vitamin D i tillegg til en rekke andre viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Trygge kosttilskudd for immunforsvaret

Claricells produkter er uten gluten og sukker og kan brukes av alle hver dag, også deg med allergier.

Kosttilskuddene er også uten GMO. Det vil si at produktene ikke har ingredienser som er genmanipulerte.

Claricell kosttilskudd for immunforsvaret er også halal og et vegansk kosttilskudd.

Claricell Essential og Claricell Active er også sertifisert av Informed-Sport. Dette er en liste over dopingfrie kosttilskudd.

Alle kosttilskudd fra Claricell er fremstilt i henhold til de strengeste kvalitetsnormer (GMP, ISO 9000, etc.).