BEVIST EFFEKT! GRATIS
FRAKT!
star-img star-img star-img star-img star-img

Claricell® Essential – kosttilskudd for et sterkere immunforsvar

kr. 219,00 per mnd. / måned

  • Bra for alle som ønsker å opprettholde et normalt immunsystem – hver dag!
  • Bra for muskler og ledd!

Abonnement: Få tilsendt 1 måneds forbruk automatisk hver måned – alltid gratis frakt!

773 på lager

I perioder kan du ha et svakere eller sterkere immunforsvar. Mange ting virker inn og kan gjøre deg mer utsatt for smitte eller infeksjoner, omgangssyke, forkjølelse og influensa.

Claricell Essential er er et kosttilskudd med ingredienser som bidrar til et normalt immunforsvar hos voksne i alle aldre. Også ungdommer kan ta Claricell Essential når ikke et vanlig kosthold strekker til.

LES OGSÅ: Dette er sammenhengen mellom allergi og immunforsvar

Mat mot forkjølelse?

Immunforsvaret hos normalt friske mennesker vil som regel ta seg av det som måtte true kroppen av infeksjoner og sykdom. Men noen ganger kan et normalt immunforsvar ha godt av litt ekstra hjelp for å holde deg frisk.

Det er ikke alt du kan gjøre noe med, men du kan styre hva du putter i deg av mat og drikke. Med et godt kosthold kan du gi immunforsvaret ditt det lille ekstra som gjør at du er best mulig rustet mot for eksempel infeksjoner, forkjølelse og influensa.

Et kosthold med sunne matvarer er førstevalget, men for mange kan det være vanskelig å få i seg nok av riktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Da kan kosttilskudd være til hjelp.

LES OGSÅ: Slik fungerer immunforsvaret ditt

Kosthold for et sterkere immunforsvar

Det er mange grunner til at det ikke alltid er så lett å få i seg alle næringsstoffene, vitaminene og mineralene som trengs hver dag. Stress og dårlig tid til å planlegge måltider eller at du er kresen i matveien, kan gjøre at du ikke får i deg nok næring for et sterkere immunforsvar. I slike tilfeller kan et kosttilskudd som Claricell Essential være nyttig.

Er du en person som er fysisk aktiv og trener mye, er Claricell Active et godt alternativ som kan bidra til et sterkere immunforsvar.

Her kan du lese mer om hvorfor Claricell Essential kan bidra til et sterkere immunforsvar hos deg.

LES OGSÅ: Visste du dette om autoimmune sykdommer?

Betaglukaner og vitamin D

De to viktige ingrediensene i Claricell Essential, er Wellmune® betaglukaner og vitamin D. Begge bidrar med å styrke ditt naturlige immunforsvar.

Betaglukaner finnes i mange varianter. Dette er karbohydrater som finnes i celleveggen til for eksempel gjær, havre og sopp. Noen betaglukaner har vist seg å ha bedre helseeffekt enn andre.

Wellmune® betaglukaner er utviklet fra bakegjær og har en svært god og omfattende dokumentasjon når det gjelder effekt på immunforsvaret.

Claricell Essential inneholder også vitamin D som er viktig for mange funksjoner i kroppen. Vitamin D er et viktig bidrag til immunforsvaret, men også for at kroppen skal ta opp og utnytte kalsium fra mat og drikke. D-vitaminet spiller derfor en viktig rolle i opprettholdelsen av en normal beinbygning og tenner.

GOD VARE? Sjekkliste ved kjøp av kosttilskudd

Uten fare for doping

Kosttilskuddet Claricell Essential er dopingfritt og på listen til Informed-Sport. Her finner du produktene som trygt kan brukes av alle som driver med sport eller idrett – uansett nivå.

I tillegg er Claricell Essential GMO-fritt (uten genmodifiserte levende organismer), glutenfritt, uten sukker og kan brukes av allergikere.

Her kan du lese mer om hvordan du kan sjekke at kosttilskuddet ditt er trygt og uten doping.

Her kan du finne mer informasjon om ingredienser og helseeffekter:

Produktet inneholder

Wellmune® beta 1,3/1,6 glukaner 250 mg
Vitamin D3 10 µg (100 % av anbefalt referanseverdi)

Health Benefits

Vitamin D Bidrar til immunsystemets normale funksjon
Vitamin D Bidrar til å opprettholde en normal muskelfunksjon
Vitamin D Bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium
Vitamin D Bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium og fosfor
Vitamin D Bidrar til å opprettholde normal beinbygning
Vitamin D Bidrar til normale tenner
Vitamin D Spiller en rolle i celledelingsprosessen

Brukerinformasjon

Claricell® Essential er trygt å spise hver dag og er utviklet for voksne i alle aldre.

Dosering: 1 kapsel hver dag

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Oppbevares tørt og svalt, og utilgjengelig for barn

Claricell Pharma oppfordrer til et sunt og variert kosthold, i tillegg til en aktiv livstil i kombinasjon med Claricell ® Essential.

Claricell Pharma er opptatt av å ta vare på miljøet og oppfordrer til å resirkulere Claricell esken.

Hvem bør spise Claricell® Essential?

Claricell Essential er trygt å spise hver dag og er utviklet for voksne i alle aldre.

Dosering: 1 kapsel hver dag

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.

Oppbevares tørt og svalt, og utilgjengelig for barn

Claricell Pharma oppfordrer til et sunt og variert kosthold, i tillegg til en aktiv livstil i kombinasjon med Claricell ® Essential.

Claricell Pharma er opptatt av å ta vare på miljøet og oppfordrer til å resirkulere Claricell esken.

Ingredienser

Claricell Essential inneholder Wellmune, verden best dokumenterte Beta 1,3/1,6 Glukan (Saccharomyces cerevisiae) fra bakegjær. Beta Glukaner er en naturlig og essensiell del av kosten som kroppen trenger for å fungere optimalt. Moderne fremstillingsteknologier har dog mer eller mindre fjernet denne viktige ingrediensen fra vår mat og drikke. Wellmune er en unik, patentert og en 100 % naturlig kilde til Beta Glukaner.

Claricell Essential inneholder også Vitamin D (kolekalsiferol) som bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin D fremmer opptak av kalsium i kroppen og er derfor nødvendig for normal benbygning og for å kunne bygge et normalt skjelett.

Inulin (fyllemiddel), hydroksypropylmetylcellulose (vegetabilsk kapsel),  rice bran ekstrakt.